ápr 11 2010

Nyári gumi IV.

Végre lezárult a nyári gumik körüli mizéria. Legalábbis remélem, hiszen új nyári papucsokon feszít a Neon.

Úgy terveztem, hogy elviszem a csajomat Ceglédre és én gyorsan vissza is jövök még ma. Praktikus ötletnek tűnt, hiszen visszafelé belefért volna hogy beugorjak a gumishoz Imrén. Ráadásul útba is esett volna. Ám amikor elindultunk Ceglédre, úgy tűnt, hogy nem fogok visszafelé odaérni este 8 előtt, így azt  mondtuk, nézzük meg mennyien lesznek, kell-e várni, és ha belefér megcsináltatjuk.

Leganygobb meglepetésemre a szervízes srác megismert, és mondta, hogy álljak be a sorba. Relatíve hamar sorra is kerültünk, lekapták a kerekeket, elvitték leszedni a téli és felrakni a nyári gumikat.

Egy idő után kitették a készen lévő jobboldali kerekeket, gondoltam jól rá is nézek, hogy fognak állni ak az új gumik a felnin. 
Jól tettem –a jobb hátsóra fordítva volt feltéve a gumi. A belső fele volt kifelé; akkora „inside” felirat volt rajta, hogy a vak is láthatta. (Különösen, hogy ezek ki is vannak domborítva ugye...)

Sajnos annyira sok idő volt ez a egész macera, hogy meggondoltuk magunkat, és mégsem mentünk Ceglédre. Az estéből jó sok idő elment pocsékba, nagy tanulság, hogy lényegesen sokkal kevesebb idő, ha csak felnit kell cserélni.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://v8mazsola.blog.hu/api/trackback/id/tr1001910979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Komplementer 2010.04.16. 22:15:10

Na, megint egy nagytudású szakember...
süti beállítások módosítása